CLUB NATUR REJSER - vandreferie

Tilmelding til rejse

Home
Indmeldelse
Endags vandreture og cykleture
REJSEMÅL
Planlagte rejser
Tilmelding
Om Club Natur Rejser
Om vandreferie
Pionér-rejser
Øvrige rejsemål
Cykelferie
Ferieaftener
ENGLISH
Links
Kontakt

Du skal være medlem af Club Natur Rejser for at kunne tilmelde dig en rejse. Kontingenet for 2023 er kr 150.

Bliv medlem ved at indbetale kontingentet til:
Danske Bank reg.nr.1551, konto nr.4065039745

TILMELDING REJSE

Vores tilmeldingsblanket virker ikke.
Send en mail/SMS om at du er interesseret i en rejse, så sender vi en blanket der virker.

SÅDAN KOMMER DU MED UD AT REJSE
Du skal være medlem for at kunne deltage.
Vi har ikke noget fast program - det bestemmer du !!
Kontakt os og fortæl, hvor du vil rejse hen og hvornår - så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Udfyld evt. dette skema:

FERIEØNSKER

GARANTEREDE AFREJSER
Hvis I er mindst 3 personer: ved samlet tilmelding garanteres for gennemførelse, såfremt den ønskede periode er ledig og vi kan få fly- og hotelpladser. Rejsen skal bestilles mindst 2 måneder før afrejsen og ordningen gælder, hvor der kun er 1 overnatningssted.
Hurtig tilmelding tilrådes - første 3-personers hold får den periode, som de ønsker.
Ring, mail eller send "Ferieønske"-skemaet, så sender vi dig pristilbud.

FERIEØNSKER

ALENE ELLER 2 PERSONER
Hvis du er alene eller I er 2 personer:
Se allerede "Planlagte rejser" eller udfyld "Ferieønsker"

PLANLAGTE REJSER

PRISEN
Priserne er udregnet udfra fly- og hotelprisen på programsættelsetidspunktet. Bestil i god tid, da priserne løbende stiger. Du vil få oplyst gældende pris inden du binder dig.

EKSTRAUGE på egen hånd kan du reservere enter før eller efter udflugtsprogrammet - noter det på tilmeldingsblanketten, så giver vi dig en pris.

ENLIGE: Vi formidler gerne deleværelse med anden deltager, hvis det er muligt - ellers kan man reservere eneværelse.

DELTAGERBETINGELSER

TILMELDING OG BETALING: Forhåndsreservation sker ved at indsende forhåndsreservations-blanket og sikkerhedsstillelse. Når holdet er samlet fremsendes deltagerbevis og der opkræves et depositum (beløbene står under hver enkelt rejse).Restbeløbet skal indbetales senest 10 uger før afrejsen. Ved tilmelding mindre end 10 uger før afrejsen betales hele deltagerprisen ved tilmeldingen.

AFBESTILLING VED DEN DELTAGENDES FORANLEDNING:
Ved afbestilling mistes det indbetalte beløb.

OVERDRAGELSE:
Såfremt kunden ønsker at overdrage rejsen til en anden, der opfylder alle betingelser for at deltage i rejsen, betales et ændringsgebyr på kr. 200 samt evt. ændringsgebyrer opkrævet af f.eks. luftfartselskabet. Det forudsættes dog, at hotellets eller flyselskabets regler ikke udelukker overdragelsen samt at Club Natur Rejser underrettes herom hurtigst muligt efter overdragelsen og under alle omstændigheder inden ferierejsens begyndelse. Kunderne hæfter begge for betaling af rejsen. Hurtigst muligt betragtes som senest 45 dage inden afrejse.

AFBESTILLINGSFORSIKRING: Det anbefales at tegne afbestillingsforsikring. Rekvirer betingelser hos dit forsikringsselskab. Forsikringen er frivillig; men ønskes den, skal den tegnes og betales senest ved modtagelse af deltagerbevis og betaling af depositum. 

REJSEFORSIKRING. 
Det blå EU-sygesikringskort og rejseforsikring omfattende sygdom- og hjemrejseforsikring skal medbringes. Forsikring mod for sen fremmøde er også en god ide, da Club Natur Rejser ikke dækker tilfælde, som vi ikke er skyld i, f.eks. trafik- og vejrproblemer.

AFBESTILLING VED ARRANGØRENS FORANLEDNING:
Club Natur Rejser forbeholder sig ret til at aflyse en rejse i tilfælde af manglende tilslutning (min. 7 deltagere) (gælder ikke 3 personers-hold) og refunderer da hele det indbetalte beløb. Besked om evt. aflysning gives senest 20 dage før rejsens start.

PRISÆNDRINGER: Der tages forbehold for prisændringer, der skyldes ændringer i transportomkostninger, skatter, afgifter, gebyrer samt valutakurser. De budgetterede priser/kurser er pr. bestillingsdatoen. Såfremt deltagerprisen stiger med mere end 10%, vil deltageren kunne annullere rejsen, og hele det indbetalte beløb vil blive refunderet.

PAS/VISUM: Gyldigt pas eller evt. visum for udlændinge skal medbringes på alle rejserne.

BAGAGE: Vi gør opmærksom på, at luftfartsselskabets og dermed rejsebureauets erstatningsansvar for ødelagt/bortkommen bagage er begrænset. Derfor opfordrer vi til, at der tegnes separat bagageforsikring.

RYGNING i naturen er forbudt på grund af brandfaren. Turlederen er forpligtet til at bortvise deltagere, der ikke overholder dette.

AFVISNING: Turlederen har ret til at afvise deltagere, som af denne skønnes ikke at kunne gennemføre vandringerne uden væsentlig gene for de øvrige deltagere - f.eks. manglende kondition og forkert fodtøj (se siden "Om vandreferie"). Deltageren har intet krav på refusion eller erstatning herfor.

ÆNDRINGER: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

VEJRET: Ferierne foregår i perioder, hvor det normalt er max. 25 grader. Der kan dog forekomme dage, hvor temperaturen er usædvanlig høj. Da ferierne foregår i grønne og frodige naturområder, skal man være forberedt på regnvejr.

KLAGER: Såfremt du er utilfreds med rejsen, bedes du rette henvendelse til os. Hvis du er utilfreds med vores behandling af sagen, kan du rette henvendelse til Pakkerejse-Ankenævnet.

DELTAGELSE SKER PÅ EGET ANSVAR.